Tillykke med dit gavekort

Jeg glæder mig til at lære dig bedre at kende og starte vores samarbejde!

Alt du skal gøre er:

  1. Vælg hvilken type samarbejde vi skal have.

  2. Klik på “Book Nu”

  3. Skriv din kode i feltet “Rabatkode”

Beløbet på dit gavekort vil automatisk blive fratrukket, den faktura du efterfølgende modtager på email.

 
 
Kursus.jpg

Kursus: Gør kunsten til din levevej.

Få modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv som kunstner og kreativ.

Over 6 uger vil vi opbygge en forretning omkring dit kreative virke, så du kan skabe dig et både bæredygtigt og meningsfuld arbejdsliv som kunstner og kreativ. Vi arbejder med målsætninger, publikum, kunder, salg, marketing, forretningsmodeller, økonomi og stratetisk planlægning. LÆS MERE

Holdstart KBH 2019: 16. januar / 8. maj
Holdstart Online 2019: 14. februar

 
workshop.jpg

Workshop: Gør 2019 til dit bedste år!

Kæmper du med at skabe kontinuitet i din kreative praksis? Eller er det svært at finde motivationen til at prioritere markedsføring, salg og netværk?

Til workshoppen vil vi sammen konkretisere dine mål, skitsere den vej du skal tage for at nå dem og snakke om, hvordan du kan implementere det hele, på en måde så det skaber energi, motivation og tid i din kreative praksis.  LÆS MERE

Dato: d. 12. januar kl. 10.00-15.00

 
Mastermind

Mastermind for kunstnere og kreative

Et fælleskab til dig, der vil udvikle din selvstændige praksis som kunster og kreativ.

Hold modet højt, opnå dine mål og skab et bæredygtigt kunstnerisk virke i fællesskab med andre kunstnere og kreative. Mastermind gruppen henvender sig til kunstnere og kreative, der er i gang med at udvikle deres selvstændige virke, og allerede har etableret en virksomhed/selvstændigt virke (helt eller delvist).

Mastermind gruppen mødes 1 gang om måneden over et halvt år. LÆS MERE.

Holdstart KBH 2019: 24. januar / 26. april

 
coaching.jpg

Coaching

Er du usikker på, om livet som selvstændig kunstner er noget for dig? Eller har du brug for sparring og rådgivning til at finde ud af, hvordan du når dine mål og visioner?

Coaching tilrettelægges efter dig og dine behov, og det kan foregå både online og ved fysisk fremmøde på mit kontor i København.

Alt coaching starter med en indledende telefonsamtale, hvor vi afdækker behov og fokus for forløbet. Efterfølgende finder vi en dato for vores møde, der passer os begge. LÆS MERE.