F.A.Q

Er den gratis indledende samtale til mig?
Jeg arbejder udelukkende med kunstnere og kreative, der ønsker at gøre deres kreative talent, håndværk og passion til en bæredygtig levevej.

Når det er sagt, så er samtalen tænkt som en udforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde frem til, hvad der skal være dit næste skridt, og om jeg muligvis kan hjælpe dig videre.

Er du ikke kunstner, musiker, performer, forfatter, designer, kulturmager eller på anden måde indenfor det kunstneriske og kreative felt, er jeg desværre ikke den rette til at hjælpe dig

Hvilke kurser og workshops tilbyder du?
Mit primære kursus hedder: Gør kunsten til din levevej. Kurset vare 8 uger, og vi arbejder videre med nogle af de ting, jeg også nævner i foredraget her over. Blandt andet: målgruppe, salg, markedsføring og forståelsen for det at være selvstændig. Kurset henvender sig til kunstnere og kreative, der allerede har etableret en praksis, men som mangler konkrete redskaber, mod og netværk til at gøre kunsten til en levevej.

Derudover tilbyder jeg kortere workshops/kurser med mere specifikke temaer. Du kan finde alle kurser og workshops her.

Tilbyder du også individuelle forløb?
Ja, jeg tilbyder coaching og rådgivning, hvor vi tager fat i dine specifikke behov og udfordringer. Du kan læse mere om coaching her.

Hvad hvis jeg ikke bor i København?
Den indledende samtale foregår på telefon, og derfor har det ingen betydning, hvor i landet du befinder dig.

Hvis vi efterfølgende starter et coaching forløb, kan det enten foregå over skype eller på mit kontor på Nørrebro. Begge dele fungerer ganske fint.

De fleste af mine kurser afholdes dog i København. Fra tid til anden laver jeg i samarbejde med lokale organisationer og erhvervscentre kurser andre steder i landet. Har du en ide til hvem jeg skal kontakte, for at lave et kursus, foredrag eller workshop i nærheden af dig, så må du endelig kontakte mig.

Er det dyrt?
Jeg forsøger at holder mine priser på et niveau, hvor du som er kunstner og kreativ har råd til at være med. Jeg tilbyder desuden også at du kan dele en regning op over flere måneder, hvis der er behov for det. Du kan læse om priserne på kurser og coaching på de respektive sider her på hjemmesiden.

Hvad med din egen kunst og kreativitet, Signe?
Jeg er hverken billedkunstner eller musiker, men kulturel projektmager. Hele mit liv har jeg udviklet og afviklet udstillinger, koncerter, festivaller og andre kulturelle projekter og arrangementer. I øjeblikket er det podcasten, der dækker min evige trang for at skabe.

Har du nogen spørgsmål eller kommentarer til foredraget, kurset eller mig, er du meget velkommen til at skrive en mail.