Episode 27

SHOWNOTES: 

Gør 2019 til dit bedste år

Evaluer og lær fra det år det er gået.

Der følger en særlig følelse med januar måned. En følelse af at starte på en frisk. Eller sagt på en anden måde, der er rigtig mange, der fortæller os, at det er sådan januar bør føles.

Men den ”nye start” som januar burde være, kan hurtigt blive skiftet ud med følelsen af at tumle lige direkte ind i orkanens øje, af alt det rod som man efterlod sig, da man tog på juleferie.

Følelsen af at starte på en frisk og finde ro og overblik i januar måned, kommer altså ikke af sig selv. Men det er der selvfølgelig råd for.

Derfor vil jeg i dag fortælle, hvordan du kan øge chancen for at gøre ikke bare januar til en måned med overblik og ny energi, men også øge chancen for at gøre resten af året til et af dine bedste so far.  

Tricket er at kigge tilbage på det år der er gået og evaluere, hvad der er gået godt, og hvad du gerne vil forbedre i det kommende år.

Den øvelse jeg præsenterer i denne episode, kan med fordel laves på alle tidspunkter af året - Så hvis ikke det er januar, når du læser dette, så tag og lyt til episoden alligevel. Det er aldrig for sent at reflektere over de sidste 12 måneder, og lægge en plan for de kommende 12 måneder.

Til dagens afsnit medfølger en øvelse som er blevet sendt afsted til alle der modtager nyhedsbrevet. Vil du også have fingrene i den gratis øvelse? Så skal du blot tilmelde dig nyhedsbrevet her under så bliver der sendt et link til podcast bonusmaterialet afsted til dig.

Episodens vigtige pointer: 

  • Problematiserer eller romantiserer du?

  • Hvorfor skal vi kigge tilbage før vi kan kigge frem?

  • 6 område af dit liv du kan reflektere over

  • Visuel evaluerings opgave

  • Hvordan du skal bruge din evaluering til at skrive din vision, sætte mål og lægge en plan for 2019.

  • Fortsæt arbejdet sammen med mig til workshoppen: Gør 2019 til dit bedste år.

Links

Tak til 

Musik: Rune Lak