Kan jeg have 10 ansatte i mit kunstneriske virke? Interview med Thomas Dambo.

SHOWNOTES: 

Kan jeg have 10 ansatte i mit kunstneriske virke?

Interview med Thomas Dambo

Drømmer du om at ansatte en assistent, der kan hjælpe dig med produktion, bogføring, emails og alle de andre ting, som tager tid og energi væk fra det du elsker allermest?

Hvis du er bare den mindste smule som mig, så giver tanken om at have bare en enkel ansat sved på panden. For det betyder at jeg ikke bare skal tjene penge til mig selv, men også have ansvaret for en anden persons løn. Jeg tør slet ikke tænke tanken om at have 10 ansatte og alt den løn, jeg i så fald skulle udbetale.  

Men lige præcis den tanke er med til at begrænse ikke bare min, men også din udvikling. Derfor er jeg taget ud for at besøge Thomas Dambo. Thomas er kunstner og arbejder med at bygge store kunstinstallationer af genbrugsmateriale rundt omkring i hele verdenen, og til at hjælpe sig med sin projekter, har han 10 ansatte. Du læste rigtigt: 10!

Uanset hvor du er henne i din karriere lige nu så håber jeg, at Thomas historie inspirerer dig til at tro på, at du selvfølgelig også kan skabe noget, der er større end dig selv, og at du ikke behøver at gøre alting på egen hånd.

Links

Thomas Dambo

Øvrige links:

  • Gør kunsten til din levevej. Deadline d. 24. april. Læs mere her.

Tak til 

Musik: Rune Lak 

 

PodcastSigne Sylvester