Hvordan kommer jeg til næste level?

SHOWNOTES: 

Hvordan kommer jeg til næste level?

Update fra Signe Sylvester

Når man bruger sit eget navn som virksomhedsnavn og sit eget ansigt som logo, kan man godt blive lidt træt af at se og høre på sig selv. Sådan kan jeg i hvert fald godt få det fra tid til anden.  

Det handler ikke om at være utilfreds med det man laver, men mere om et behov for hele tiden at sætte nye projekter i gang, om hele tiden at være i gang med en proces, og om ikke at ville gentage sig selv.

Sådan en periode har jeg været inde i, og jeg har de sidste par uger reflekteret over, hvad der skal til, for at jeg kan komme til næste level, hvordan jeg kan undgå at gentage mig selv alt for meget, og hvordan jeg kan blive ved med et udvikle min virksomhed, samtidig med at jeg har tid og økonomi til at kaste mig over nye projekter.

Derfor har jeg ironisk nok besluttet, at bruge dette afsnit på at snakke om mig selv, reflektere lidt over min egen forretning, hvad jeg har opnået i løbet af det sidste års tid, og hvad det er for nogle forandringer, der skal til for, at jeg kan tage det næste skridt.

Så læn dig tilbage og nyd et helt afsnit, hvor jeg for en gang skyld ikke kommer med en lang liste, over ting du skal gøre, opgaver du skal løse, eller spørgsmål du skal besvare.