Hvorfor har jeg aldrig penge nok?

REKLAMELINK
Få 3 måneder med fuld support fra Billys dygtige rådgivere og få overblik over din økonomi - ganske gratis.

SHOWNOTES: 

Hvorfor har jeg aldrig penge nok?

Kender du frustrationen over aldrig at have penge nok? Følelsen af at alt ville blive bedre og lettere, hvis bare du havde lidt flere penge at gøre godt med?

Jeg kender den følelse alt for godt. Men i løbet af det sidste år, har mit forhold til mine penge ændret sig dramatisk – til det bedre!

Derfor deler jeg i denne episode mine udfordringer med min egen økonomi, og hvad jeg har gjort, for at rette op på nogle af de dårlige vaner, jeg har opbygget over mange år.  Som altid kommer jeg naturligvis også ind på, hvordan du kan gøre det samme, hvis du også kæmper med ”Aldrig at have penge nok”.

Jeg har villet lave denne her episode i lang tid, men er blevet ved med at udskyde det, fordi jeg har tænkt ”Ej, jeg skal lige have 100% styr på det, inden jeg begynder at gøre mig til ekspert på området”. Men jeg ved at de episoder, der har gjort det største indtryk på jer, er de episoder, hvor jeg ærligt har fortalt om mine egene fejl og usikkerheder.

Så jeg har kastet mig ud i det, og håber selvfølgelig som altid, at jeg ved at dele mine refleksioner og erfaringer, kan være med til at inspirere dig og give dig mod til at handle på dine drømme – og få styr på din økonomi.

Links og resurser

PodcastSigne Sylvester