Podcast Bonus

 

 
 
 
7.jpg

Øvelses-ark: Evaluer det år der er gået.

Spørgsmål og visuel evaluering af det år der er gået, så du kan sætte den rigtige intention og motiverende mål for det år du går i møde.

1.jpg

Worksheet: Hvilken SoMe platform skal du fokusere på?

Worksheet med spørgsmål, der skal hjælpe dig med at finde frem til, hvilken SoMe platform og funktioner du skal fokusere på.

8.jpg

Øvelse: Forestillet Fremtid

Øvelsesvejledning og lydfil til visualisering af din fremtid. Brug øvelsen til at visualisere processen og den rejsen du er på, ved at forestille dig en helt almindelig onsdag i en fremtid, hvor du tror på dig selv og dine drømme.    

Hvilkenideskaljegstartemed

Skabelon: Prioriter dine ideer

En skabelon der kan hjælpe dig med at visualisere og prioritere dine værdier. Print lige så mange ark som du har ideer, og se eventuelt også mit eksempel på en udfyldt skabelon her.  


Guide: Skal jeg registrere mit kreative virke som en virksomhed? 

En hurtig guide der giver et bud på, om du er klar til at registrere dit kreative virke som en virksomhed, eller om du sagtens kan vente lidt endnu. 


Øvelse: Avatar

Lær din målgruppe at kende, og lav forskellige "avatars", for at gør din målgruppe personlig og virkelig. Du kan tage udgangspunkt i en af dine nuværende kunder, eller de kunder du godt kunne tænke dig at tiltrække i fremtiden.