Alt du skal bruge til din kreative forretning

 
Den kreative forretning podcast.jpg
 

Velkommen til min liste over resurser, redskaber og software, der kan hjælpe dig med at starte og drive din kreative virksomheder. Alle virksomheder, der er listet her under, er virksomheder jeg selv bruger og som jeg har stor tillid til.

 
 

Økonomi

Billy.dk hjælper dig med at skabe overblik over din økonomi, og gør både bogførring, momsregnskab, og årsregnskab let og tilgængeligt. Den Kreative forretning har indgået et affiliate samarbejde med Billys, og derfor får du hele 3 måneder gratis med fuld support, hvis du opretter en ny bruger og følger linket: www.billy.dk/signesylvester

 

 

WEB

Squarespace.com er let og tilgængeligt redskab til at designe enkle og flotte hjemmesider. Denkreativeforretning.dk er lavet hos netop Squarespace.com. Du kan prøve squarespace gratis i 30 dage, og hvis du bruger koden Gimme10 får du 10 procent på dit første køb.

Canva.com er et design-software der gør det let for ikke-designere at skabe flotte designs både til din hjemmeside og sociale medier. Alt grafisk design hos Den Kreative Forretning er lavet med hjælp fra canva, og så er det endda gratis.

 

 

Sociale medier

Later.com er et software der giver dig mulighed for at planlægge dine opslag på både instagram og facebook, så du ikke skal sidde med hovedet nede i telefonen hele tiden. Programmet er gratis, så længe du laver mindre end 30 posts på en måned.

Fotograf Cecilie Bach er en virkelig dygtig portrætfotograf, som jeg har gjort brug af flere gange. Cecilie får det bedste frem i de kunstværker, produkter og mennesker hun fotograferer, og jeg kan varmt anbefale at du tage fat i hende, næste gang du skal have taget portræt-, værk- eller produktfotos.


 
 

Har du et forslag til en virksomhed, et redskab eller et software som skal med på denne liste?

Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.