Signe Sylvester

intensivt kursus: 
Gør kunsten til din levevej

Få modet, strategien og redskaberne til at skabe et økonomisk bæredygtigt og meningsfyldt arbejdsliv som kunstner og kreativ.

 
SigneSylvester kopi.jpg

Kursusplan

Kurset består af 6 moduler af 3 timer med en kombination af undervisning, workshops og sparring.

 

01 Kunstnerisk succes og mål

Vi arbejder med din egen forestilling om succes og mål. Igennem øvelser og sparring med de øvrige kursister, vil vi visualisere og konkretisere dine mål, så du kan prioritere og fokusere på de rigtige opgaver.

02 Publikum, kunder og fans

Et bæredygtigt virke kræver, at du skaber værdi for andre end dig selv. Sagt på en anden måde: Du skal have nogle kunder. Men hvem er de, og hvad er det for en værdi du skaber for dem? Vi arbejder med målgrupper og værdiskabelse.

03 Den kunstneriske forretning

Skal du have et personligt brand, eller flere forskellige virksomheder? Og hvordan skal du tjene penge? Vi arbejder med din forretningsmodel, prissætning og undersøger bæredygtigheden i dine planer.

 

04 Promover og sælg din kreativitet

Hvordan kan du sælge dig selv og din kreativitet – uden at sælge ud? I løbet af timen opbygger vi din markedsføringsstrategi og afmystificere salget, så dit talent kan nå længere ud og skabe værdi for flere.

05 Økonomisk ro og overblik

Hvordan får du overblik over økonomien? Vi arbejder med konkrete redskaber, skabeloner og vaner, der kan hjælpe dig med at skabe overblik, stabilitet og tryghed. 

06 Strategi og planer

Hvordan bliver din kunstneriske forretning til virkelighed? Vi samler arbejdet fra de tidligere undervisningsgange og lægger din personlige strategi for de kommende 12 måneder.   

Kursus dato

 D. 8. maj 2019 / KBH

Undervisningsgange:

 d. 8. maj - kl. 18.30-21.30

d. 15. maj - kl. 18.30-21.30

 d. 22. maj - kl. 18.30-21.30 

- - -

d. 5. juni - kl. 18.30-21.30

 d. 12. juni - kl. 18.30-21.30

d. 19. juni - kl. 18.30-21.30

 
slide4.jpg

Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig?

6 x 3 timers workshop-orienteret undervisning 

Undervisningen er workshop-orienteret, hvilket betyder, at du får tid til at afprøve de teorier, modeller og strategier, der undervises i. På den måde sikrer vi, at undervisningen tager udgangspunkt i din situation og dit behov. 

6 PDF-filer med teorier, modeller og øvelser 

Efter hver undervisningsgang vil du modtage en PDF-fil, der samler op på det materiale, vi har gennemgået. På den måde kan du gå tilbage i materialet om et år og stadig få det fulde udbytte.

Budgetskabeloner

Du får adgang til alle de skabeloner, der bliver brugt i undervisningen. Det betyder, at du aldrig skal lave et budget fra bunden eller blive i tivivl om din prissætning.

 

Netværk og sparringspartnere

Hvert hold består af en lille håndfuld kreative, passionerede og talentfulde personer. I kommer med hver jeres erfaringer og ekspertise og har derfor de bedste forudsætninger for at lære af hinanden både under og efter kurset.

Lukket facebookgruppe

Du vil blive en del af en facebookgruppe for nuværende og tidligere elever på kurset. Via facebookgruppen vil du ud over netværket også få livsvarig adgang til alle pdf-filer og skabeloner, inklusiv de opdateringer og tilføjelser, der eventuelt måtte komme i fremtiden. 

 

Alt sammen
For kun
3.200 kr.

 

F.A.Q.

Hvor afholdes kurset?

Kontor25
Henrik Rungs Gagde 25 st.
2200 Kbh N

Hvad koster kurset?

Kurset koster 3.200 kr. alt inklusiv.

Kurset er momsfritaget.

Er det muligt at betale i rater?

Ja. Du kan vælge at betale for kurset i 3, 4 eller 5 rater. Du vælger, hvordan du vil betale ved tilmelding.

Er kurset for mig?

Kurset er målrettet kunstnere, kunsthåndværkere, designere og andre kreative, der ønsker at få deres kunst, produkter, services og evner ud i verden. Er du i tvivl om kurset er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Hvordan melder jeg mig til?

Du melder dig til her på hjemmesiden under fanen "Kursus", og udfylde tilmeldingblanketten. Efterfølgende vil du modtage en mail med en bekræftelse på din tilmelding og betalingsoplysninger.

Hvad er mødedatoerne for det næste hold? 

Du kan se hvornår de forskellige hold starter op og alle mødedatoer for de kommende hold her.

Kommer der flere hold? 

JA! Jeg vil løbende informere om nye hold her på siden. Du kan dog ikke være sikker på, at det er præcist det samme indhold, eller til den samme pris.  Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked, når tilmeldingen åbner.

slide1.jpg