Skab overblik over din økonomi. Interview med Toke Kruse.

REKLAMELINK
Få 3 måneder med fuld support fra Billys dygtige rådgivere og få overblik over din økonomi - ganske gratis.

SHOWNOTES: 

Skab overblik over din økonomi.

Interview med Toke Kruse og Billy

Vågner du med ondt i maven, fordi du er bange for hvad du skal betale til moms og skat? Stresser du over din økonomi fordi du er bange for at du ikke kan betale husleje i næste måned? Jeg kender det, og du er ikke alene.

Jeg bruger i perioder rigtig meget energi på at bekymre mig over økonomi, men jeg har fundet ud af, at det faktisk sjældent handler om, hvor mange penge jeg reelt har, men i høj grad handler om, hvor meget overblik jeg har. Jo mere rod, jo mere uoverskueligt bliver det, og jo mere energi bruger jeg på at bekymre mig.

Heldigvis findes der nogle rigtig gode redskaber, som kan hjælpe med at skabe det overblik, og lige siden jeg startede som selvstændig, har jeg brugt regnskabsprogrammet Billy, til netop at skabe det overblik.

Derfor er det med stor fornøjelse, at jeg kan fortælle, at Den Kreative Forretning har indgået i sit første reklame-samarbejde med netop Billy.

I denne episode har jeg derfor inviteret stifteren af Billy, Toke Kruse til at tage en snak om, hvordan kreative selvstændige kan skabe bedre overblik over deres økonomi, hvordan han selv har skabt overblik over alle sine forskellige projekter og ikke mindst, hvordan et program som Billy kan hjælpe alle os, der ikke er eksperter i skat, moms og bogføring.

REKLAMELINK
Få 3 måneder med fuld support fra Billys dygtige rådgivere og få overblik over din økonomi - ganske gratis.

 
 

Links

PodcastSigne Sylvester