Hvad gør jeg med angsten for forandring?

KURSUS: Planlæg og prioritér din karriere
Skab overblik over dine ideer, planer og muligheder, så du kan prioritere dine drømme og din karriere. 2-dages kursus for kunstnere og kreative.

SHOWNOTES: 

Hvad gør jeg med angsten for forandring?

I dag skal vi snakke om angsten for forandring.

Eller nærmere sagt, den angst og usikkerhed, der kan opstå når man egentligt har taget beslutningen om at noget nyt skal ske, måske man endda er gået i gang – og så midt i det hele tænker man SHIT, hvad er det jeg har kastet mig ud i.

Når der er noget på spil, så er det skræmmende at ændre, forny og udvikle. Og for os – kreative selvstændige og kunstnere, så er der rigtig meget på spil! Det er ikke bare en tegning, et kursus, en sang, eller et nyt design. Det er en del af os, og en stor del af vores identitet.  

Derfor er det ikke så mærkeligt at vi i det ene øjeblik rammes af storhedsvandvid og det andet øjeblik rammes af mindreværdskomplekser, når vi går i gang med at ændre vores malerstil, vælger en ny retning for vores karriere eller skifter gamle designs ud med nye.

Så i dette afsnit har jeg samlet 4 gode råd, så både du og jeg, kan blive bedre til at stå midt i angstens orkan, og holde fast i troen på at forandring er godt og nødvendigt.

Rigtig god fornøjelse.

Links