Episode 06

Hvordan skaber jeg et virke som både kunstner og håndværker? - Interview med Line Hvidbjerg

Line Hvidbjerg har bygget en virksomhed op omkring sit håndværk. I denne episode kan du høre Line fortælle om, hvordan hendes virksomhed Dyke&Datter spiller sammen med hendes udstillingspraksis, hvordan hun balancerer de to forskellige dele af ben[TP1]  i sit virke og om livet som selvstændig.

Shownotes Episode 07

Line Hvidbjerg er uddannet fra henholdsvis det Jyske og det Kongelige Kunstakademi, og hun har gennemført grundforløb på både snedker- og tømreruddannelsen. 

I dag driver hun virksomheden Dyke&Datter , hvor hun designer og bygger indbyggede møbler til skæve og små rum i folks hjem. Sideløbende har Line Hvidbjerg også en udstillingspraksis, hvor hun eksperimenterer med rum og skala. 

Jeg håber, at interviewet vil inspirere dig, der lytter med, som med garanti også har flere forskellige kompetencer, til at være nysgerrig og modig og selv begynde at se på, hvordan du kan sætte flere af dine kompetencer i spil i dit selvstændige virke. 

I interviewet kan du høre os snakke mere om Lines baggrund, og hvad det er, hun laver i dag.

Vi snakker også om, hvordan det er at være kvinde i en branche, der traditionelt er domineret af mænd, og så har vi også en meget spændende snak om frygten for at blive kendt for EN ting og dermed risikere at udelukke andre muligheder.

Til sidst har Line naturligvis også et par gode råd til dig, der overvejer at blive selvstændig.

Jeg håber, det har sat nogle nye tanker i gang om, hvordan du kan bruge flere af dine kompetencer og tjene dine penge på det, du er virkelig god til og passioneret omkring, som alternativ til at tjene dine penge i et ufaglært job.

LINKS til Line Hvidbjerg:

www.Dykeogdatter.com

www.linehvidbjerg.com

Instagram: line_verktoj

 

Hvis du synes godt om denne her podcast, så del den endelig med dine venner, kolleger og studiekammerater.

 

Tak til:

Musik: Rune Lak (som desuden også spiller i bandet Beaden)

Korrektur: Tine Paludan (som desuden også er en rigtig dygtig illustrator og kunstner)